De moderne tijd stelt veel eisen aan kwaliteit. Daarom voldoen alle onderdelen van Boerman Hovenier & Bestratingen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Zo werken wij met ervaren en gediplomeerde straatmakers die traditioneel en machinaal straatwerk perfect kunnen uitvoeren.

Certificering

Als bedrijf zijn we sinds 2008 in het bezit van het VCA* certificaat.Dit is het bewijs van een goed functionerend veiligheidsbeheerssysteem dat voldoet aan de eisen van de VGM Checklist Aannemers VCA.

Brancheorganisaties

Tevens zijn wij lid van maatschappelijke organisaties als Bouwend Nederland. De Bouwend Nederland Vakgroep Ondernemers Bestratend  Nederland (OBN) is een sterke en efficiënt werkende vakgroep voor ondernemers van bestratingsbedrijven. De toekomstige vakgroep richt zich op de drie belangrijkste thema’s in de branche: arbeidsomstandigheden, beroepsvorming & ambacht en innovatie & technologie.

Werkkleding

Werken moet voor iedereen zo veilig mogelijk zijn. Daarom is het gebruik van goede werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen belangrijk en veelal wettelijk verplicht. Ook bij de keuze voor werkkleding houden we rekening met de veiligheid, duidelijk zichtbare en herkenbare kleuren.