• 19 april 2014
  • News

Boerman Hovenier en Bestratingen uit Nieuwleusen heeft de prestigieuze FNV Bouw Gouden Straatsteen 2013 in de wacht gesleept. FNV Bouw reikt deze prijs uit aan bedrijven en opdrachtgevers die zich inzetten om het belang en de voordelen van mechanisch bestraten onder de aandacht brengen.

De jury was zeer positief over de bedrijfsvoering en opleidingsmogelijkheden voor de medewerkers: ‘Het bedrijf is goed en strak georganiseerd waarbij aandacht is voor zowel mens als machine. Het bedrijf is volledig gericht op verantwoord mechanisch bestraten. Daar waar mogelijk kunnen medewerkers aanspraak maken op scholingsactiviteiten. Ook stimuleert het bedrijf haar medewerkers om naar het Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek (PAGO) te gaan.’

Boerman Hovenier en Bestratingen won de steen in de categorie ‘Bedrijven’. In de categorie ‘Opdrachtgevers’ ging de prijs naar de gemeente Rotterdam. FNV Bouw deelt dit jaar voor de derde keer de Gouden Straatsteen uit. De vakbond bevordert de mechanisering omdat de techniek de gezondheid van stratenmakers ten goede komt. Het volledige juryrapport is te lezen op www.fnvbouw.nl.

Lees het volledige persbericht op de website van FNV Bouw.