skip to Main Content

Dit is de website van Boerman Bestratingen uit Nieuwleusen (Ov).
Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van Boerman niet worden gebruikt voor andere doeleinden.
De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door beterid concept en creatie.
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van Boerman Bestratingen internetsite besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.
Boerman Bestratingen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.
Ook kan Boerman geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.

Boerman Bestratingen garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
Boerman Bestratingen aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Back To Top