skip to Main Content

Kom jij leren en werken bij ons?

Wil je leren voor opperman en/of straatmaker? Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. Onder onze leiding kun je de kneepjes van het vak en ambacht leren.

Opleiding Opperman bestratingen

De opleiding opperman bestratingen niveau 2 is een BBL-opleiding en kun je volgen bij Soma College te Harderwijk en duurt 2 jaar. Als opperman bestratingen ben je vooral buiten aan het werk. Je bent in de grond-, en wegenbouw bezig met aanleg van nieuwe bestrating, herbestrating, reparatie, service en onderhoud, sierbestrating, grondwerkzaamheden, rioleringswerkzaamheden. 

Opleiding straatmaker

De opleiding straatmaker niveau 3 is een BBL-opleiding, en duurt eveneens 2 jaar. Als straatmaker stuur je een ploeg straatmakers aan, organiseer je het dagelijkse werk van je ploeg, bewaak je de kwaliteit en voortgang, onderhoud je contacten met de uitvoerder en rapporteer je aan je opdrachtgever.

Tussen november en april ga je 2 dagen per week naar school en werk je 3 dagen bij ons in het bedrijf. Tussen april en november werk je 5 dagen per week en hoef je niet naar school. Uiteraard krijg je ook een salaris. De hoogte hiervan is afhankelijk van je leeftijd.

Wij zoeken (met regelmaat) vaklieden die “de wil” hebben om mee te werken aan hoogwaardige kwaliteit, in het bezit zijn van een gezond verstand en niet bang zijn om aan te pakken. Wij zijn erg zuinig op ons personeel en daarom wordt er, mits dit mogelijk is, mechanisch en met behulp van gespecialiseerd materieel gewerkt.

Kortom, lijkt het je leuk om een opleiding opperman of straatmaker te volgen en wil je dat doen in een bedrijf met veel passie voor het werk? 

Meld je bij ons aan en kom bij ons leren en werken.

 

Back To Top